Konstutställning i väsby

Idag så tvingade min syster mig att följa med henne på en konstutställning där hon hade två bilder som var uppe, jag som ville sola och ta det lugnt! ^^
Pappa och Diane kom och hämtade oss, och så bar det av. När vi kom fram så fick jag gissa vilka bilder lina hade tagit, och jag hade rätt! yey
Efter vi kollat så drog vi till ett konditori och satt ute och fikade. Sen släppte pappa av mig och Lina hos mormor och morfar.
Haha jag, lina och mormor spelade fotboll i deras kök med en badboll. Det var skit roligt! för vi träffade typ 100 saker överallt, fast som tur var gick inget sönder ^^
Sen så åkte jag hem och har nu precis ätit middag och så ska jag snart ha filmkväll med johan, MYYS!



Shrimp n' out
Andersson

Macy's shopping today!!!

Hej just nu star jag pa apple store i ett shopping centrum som heter macy's. jag tog inte med mig nagra pengar for jag maste spara lite, det ar sa latt att bara shoppa los nar det ar sa billigt!!!! 

har varit och kollat lite i nagra affarer, kollat lite viktorias secret, lite gap, lite foot locker ah det ar helt underbart!!!! vi akte hit direkt efetr att vi tranat imorse. vi tranar 08:30 imorse och solen lag pa. det ar sa himmla harligt!!!!! igar sa var vi som sagt pa miami beach, och oj om det var kul!!!! jag lag och sola i vattnet hela dagensa jag fick lite farg men har inte brant mig!!!!

idag har det varit snack om att aka till bahamas som utflyckt pa mandag:D det vore kul for det ar ju sakert hur lyxigt som helst men da skulle vi tillbringa 4 tim pa battur dit och sen bara ligga pa stranden och visst det ar harligt men man kommer nog inte komma ihag det som nagot speciellt, jag vill aka till DISNEY WRLD i orlando. men det blir nog bra:D 

skickar meden liten bild som jag, lollo och jossan tog har pa apple store:D

Jossan som jag bor med till vanster om mig och sen Lollo till hoger som ocksa kommer fran taby:D  

 
en lite roligare bild:D 

puss pa er sa ses vi snart!!!  shrimp 'n out fran coleman i FLORIDA!

lyckat!

Balen vart jätte lyckad! Ibörjan var det lite segt men det vart bara roligare och roligare!
Det var ganska god mat och god efterrätt, och det blev hur mycket dans som helst med alla möjliga människor! inte så konstigt att jag har skit ont i mina fötter idag ^^
jag orkar inte skriva så mycket om det, undrar ni något så kan ni ju fråga ^^
här är några bilder från kvällen :D kommer att komma massa fler antagligen





BALKVÄLLEN!

tjolahopp allihopa!
ikväll är det äntligen bal! jag är lite smått taggad faktiskt!
Idag var jag hemma från skolan, och jag har: duschat, solsprayat mig och fixat naglarna. Snart kommer mamma hem så då ska hon fixa mitt hår och sminka mig, hon är ju frisör för er som inte vet.
sen så kommer David och Nadja komma hit och så kommer sen våran chaufför som ska skjusta oss till nova. Vi kommer att ta massa kort, så det kommer att komma ut senare på bloggen ;)


jag måste säga att jag är jätte nöjd över min piercing!
Här är en liten bild till Michelle 8D


READY FOR TAKE OF!!

om jag var, nu efter 24 tim resa så är jag framme i FLORIDA BABY!!!  det är så himmla härligt, det är runt 35 grader och man kan gå i shorts hela dagen, fast det är jätte fuktigt.

för dom som inte vet så är jag just nu på träningsläger med svenska juniorlandslaget i florida för att träna upp oss in för  junior em som går i prag i sommar. Vi bor one block från stranden så det är bara att gå över gatan och så är du på beachen, så gööö skönt!!! så det är där vi tillbringar våran tid mellan passenXD vi bor på ett motell ganska mysigt, men tyvär måste vi laga våran mat själva vilket är ganska kul att seXD jag bor med två andra tjejer Josenfin Lindkvist och Jenny Falkenman Brink, vi har det jätte kul. Totalt så är vi 16 simmare i truppen det är 7 killar och 9 tjejer.

Jag har inte bloggat på ett tag men det löser sig, det har inte hänt så mycket senaste tiden på min sida men tydligen för sandra!!!! Jag hoppas att hennes piercing blev bra! JAG VILL SE BILDER SANDRA!!!! jag ska  fösrsöka att lägga in bilder från nu men det blir nog senare ;P
 
ne nu ska jag sova puss och shrimp n` out

colman från florida

piercing

Nu så har jag piercat näsan idag!
gjorde lite ont faktiskt, men det gick över efter typ 3 sekunder. Pappa följde med och gjorde det med mig, och nu väntar jag på att världens argaste mamma ska komma hem och skälla ut mig ^^
jaijks.



Shrimp n' out
Andersson

hard work work

dålig uppdatering på ett par dagar, höh.
 Men i onsdags var det operations dagsverke, då vi samlade ihop pengar till barnen i afghanistan, ja, michelle och nadja fick skotta jord och ha hand om pengarna, tråkigt as hell.
efter det så åkte jag hem till pappa, vi kollade lite i norrtälje och sen drog vi hem till bans brud Diane och åt middag, och så kom hennes polare. Sen drog vi och handlade annanas, polly och frukost. Vi kollade på film och åt annanasen och pollyn tills vi somnade.

i torsdags så kollade vi på ett snyggt litet timmerhus i norrtälje som han är taggad på att köpa, sen vart det fika och sen åkte jag hem.
När vi var påväg hem så hämtade vi upp lina bergström som följde med mig hem :D
myspys!
Vi pratade och kollade på twilight, naaajs. sen somnade vi ^^

idag så har jag vart med lina och packat och gjort mig i ordning. Ska ikväll åka till Värmdö där det ska bli ett bröllopp imorgon, mammas polare ska ju gifta sig. Och på brölloppet så kommer jag ju att jobba, och tjäna mycket cash!

Nu ska jag göra det sista, C YAH.


shrimp n' out
Andersson

barnarbete!!!

sitte just nu i skolan och gör INGETING!!! Vi har operation dagsverket och ska skövla jord. Skti tråkigt!!! planen var att vi skulle samla in pengarna och arbete medans vi hade tid, och arbeta menar jag då skol jobb:) men ne så blev det inte. nu lackar lärarna så myste gå

shrimp n` out  coleman

dagen

Skit najs dag.
Muntliga nationella i engelska, kanske inte så roligt, men strax efter det så kom skoltröjan, as najs!
Den var skit stor, så torktumlaren nästa på den, höhö.

Efter skolan så vart det att ebba följde med mig hem, myspys, vi gjorde en egen liten mix av kladdkakssmet och vaniljsås i ett glas, smackade udda och vi vart skitmätta och illamående, haha, gör nog inte om det.

Very najs dag.


new moon




NU ÄR DEN HÄR SNART!
Den officiella postern har kommit, nu väntar jag bara på filmem, jiiiihaaaa!

ascool bild som min syster tog på mig, enjoy!


Kaffe latte och chokladboll, mums!

Idag så fick jag ett sms av min lilla Lina, och hon frågade ifall jag ville följa med henne till täby centrum och ta en fika, och inte säger man nej till en smarrig fika med favvolina! Så mot täby bar det av!
Vi kollade runt lite grann och sen så satte vi oss på ett fik och myste. Riktigt roligt var det, mycket roligt med denna tjej *smile*
Fast på något konstigt sätt blir man alltid pojkvänstokig när man är med lina, haha, very skumt O.o Inte för att jag är kär i lina men vi pratar alltid så mycket om det, hihi.

Nu så är jag hemma och har precis smällt i mig maten som min syster lagade ( som jag egentligen skulle ha gjort men glömde^^) och nu så sitter vi på mitt rum och spelar super mario 64, skiiiiit roooolliiiiiiigt!

Ha en trevlig kväll.





Shrimp n' out
Andersson

Nostalgi




Söndag

HEjsan!

Nu så är jag jätte trött, jepp.
I veckan så har jag vart i täby med michelle, haft friluftsdag, sovit hemma hos ebba och lite sånt.
Jag har massa bilder att visa!

Hemma hos Ebba så åt vi god mat, gjorde en smarrigfruktsallad, pratade och kollade på film. det var jätte mysigt faktiskt.
Vi kollade på The blair witch project, hatar den jävla filmen. vill inte se den igen.
Sen kollade vi på Bert, haha. Vi satt och tänkte på vilka vi skulle vara och Ebba är Åke, Nadja är Bert, Jag är lill-erik och Michelle är Torlejf. höhöhö!
Man kan ju inte säga att jag sov så jätte gott, för jag sov endast på ett liggunderlag på golvet, så jag hade väääldigt ont i min rygg när jag vaknade, hahah.
sen dagen efter så åkte vi hem ganska tidigt.

På lördag kväll så kollade jag lite på melodifestivalen, inte så roligt. men jag är glad över att Norge vann! yeeeeey, och sen så är det faktiskt norska nationaldagen idag.
Puss på snygga bidragen från norge :D

Idag så ska jag åka till mammas kompis Lena, vi ska ta en fika och prata om brölloppet som jag ska jobba på frpn fredag till söndag, hoppas jag får bra betalt för annars är det rätt segt att jag slänger bort en hel helg på det när det också är träff i Rimbo plus att min kusin döper sig och att morfar fyller år, haha.
varför händer allt samma cp helg?



här var bilder från friluftsdagen.

nu kommer från när jag sov hos ebba :)





090516

Åh hela veckan har varit underbar!!! Borträknat pluggandet, men skolan har varit helt okej, men det är mycket att göra! 
I Onsdags var jag och Sandra i täby, vi gjorde ingenting där, bara satt i några super sköna stolar och åt baguette mumms!!! Vi satt och prata och bara tog det lungt, det var så himmla skönt. Tyvär så har det tagit bort stolarna :( så inge mer mys i täby, snyft. Stolarna var djupa och helt underbara! Skulle så vilja ha hem en!


i täby


Sandra i mysstolen!


Sen på torsadagen hade vi friluftsdag... ja lite segt, men man klara sig. Vi livrädda, hade hjärt och lung räddning, spela brändboll,hade orienteringsteori och så klart klassikern tipsrunda! På lunchen, som var en timme och 45 min gick jag och resten av tjejerna i min grupp till Frida som bodde några hundra meter från IP. Så himmla skönt med lite värme.

  
 Jag i Melissas glasögon.     Frida, Olivia, Melissa, Erika hemma hos Frida.


På IP. Kolla hur Melissa flyger över Erika haha ser riktigt roligt ut!

Resten av veckan dvs helgen har blivit okuperad av SHOPPING!!! I love it! I fredags var jag och mamma i täby och shoppa skor och tränings kläder, jag håller på att ladda upp garderoben för florida:D Sen idag(lördag) var vi och handlade lite krämer och kläder i arningen! så himmla kul men det känns nu både i kropp och pålånbok att detta har varit en intensiv shopping helg:)


mina nya skor! Älskar dom föll för färgerna, passar till mina gula jeans och mina lila chinos:D


Låga converse är helt underbart på sommaren, det passar till allt!


mina 2 nya tub toppar. Passar jätte bra till mina nya  shorts! 59:- på H&M


det blev ett par vita och gula;) dom kosta bara 98:- st på H&M


mitt nya linne från lindex och mina gula shorts, fint ?


det jag kommer leva på i Florida!! Aloe vera gel, som gör att brän skador lägger sig snabbare, och solskyddsfaktor 50+ och 30. Man vill ju inte bränna sig ;)


persiko färgade tubtoppen! Den har också inbyggd bh och fanns i massor av färger och mönster!

Ne nu ska jag gå ner och mysa med mamma, resten av familjen är bort rest. Vi ska käka kykling och pasta, men fösta ska vi lyxa till det med dipp och morötter;)

ha det gött alla läsare

shrimp n´ out
colman

Korv



D u  +  j a g  +  t ä b y  +  b a g u e t t e  +  m y s s t o l  = n a j s < 3

svartvit

Tjenamors.

Idag har vart en hatisk och rolig dag, i alla fall mot nadja, haha, stackaren, och ebba med däremot, vi mobbade dom lite för mycket under dagens gång ^^ men kul var det! Dom tog nog inte illa upp, får man hoppas på i alla fall, haha.
I skolan så bestämde vi också att fixa en skoltröja, så jag Michelle och Nadja tog saken i egna händer :D vi såg till så att det kommer att bli av. Och tro det eller ej, allt är nästan kirrat och klart!
Det blir en svart hood tröja, rätt cool faktiskt.
kommer väl bild sen när jag har fått hem den :)

Efter skolan så åkte jag till väsby centrum och kollade på klänningar till brölloppet jag ska servera på :D och jag hittade en jätte gullig! Så jag köpte den :)
sen så kollade vi runt lite och köpte macka på subway och åkte sen hem igen :)

Nu är jag glad.



klänning från MQ
Paris, Kate & I
599 kr

inte en lycko dag!



ja det har ju inte varit min dag idag om man säger så! Har inte gjort nånting i skolan även om jag har haft hur mycket tid som helst!!! Sen fick jag en repa på mobilen!! jag vet det låter jätte larvigt men jag har bara haft den i 3 dagar men ska försöka fixa.

Ni måste kolla en video blogg av kissies helt sjukt!!!  lägg märke till att hon säger hur snygg hon är och så vidare, jag kunde inte sluta garva när jag hörde det !!!

puss och shrimp an`d out

Kärleks dryck

hejsan svejsan!
Nu så är jag hemma igen och dunkar Eddie Meduza på hög nivå!
Jag träffade ju pappa och hans flickvän Diane, och det var hur trevligt som helst faktiskt! vi kollade runt lite i norrtälje och fikade på ett litet jätte mysigt café, där så åt jag en liten citronmousse grej och typ världens godaste kaffe, den hette kärleks dryck, fast det var en Latte mocca, skit god!
Sen så kollade vi på en liten marknad, där det inte fanns så mycket att kolla på. Så vi åkte hem till pappas stuga där vi började att laga mat, vi grillade vitlöksbröd, halloumi ost, pepparbiff och massa annat gott :)

Jag trodde att det skulle kännas skummare att träffa henne men det gick hur bra som helst och hon var jätte trevlig verkligen.
Det var roligt att umgås med pappa också, funderar på att bo där varannan helg, ska snacka med honom om det, mamma tyckte i alla fall att jag skulle göra det.
När jag var där så passade jag på att hämta hem mina filmer som han hade lånat, så nu funderar jag på att se the blair witch project någon dag, någon som är taggad? :D

jaja, nu så ska jag susa, godnatt.
Andersson

upsala weekend

sitter just nu hemma hos min kusin och njuter av det lilla sommar vädret vi har fått. Det är så himmla skönt att bara slappna av och njuta, även om jag bara får nuta en liten stud för i samma veva som min relax weekend  i upsala är det tävling på fyrishov. I går simmade jag 200m frisim på fm och det gick jätte bra, en andra plats och ett bra person bästa fick jag med mig hem från första tävlings passet. Nu återstår bara ett pass till på Söndag em då jag simmar 50m rygg och fritt håller tummarna på att det kommer gå bra.

Jag har varit jätte dålig på att blogg senaste tiden men det har varit mycket den senaste veckan, jag måste ta igen allt jag missat i wien och barca och träningen okuperar fortfarande min fritid men jag ska bli bättre....

jag ska ge ett försök med att uppdatera er om den gångna veckan:
 
SÖNDAG 3/5 09
Det blev en mysdag inne i stan med Sandra och vi kollade på bio- En shoppohilocs bekännerlser (inlägg Golden Brown)

MÅNDAG 4/5 09
Nationella proven i Matte del a+b sedan nationella muntliga i engelska. EJM trupp resultaten kom!!!

TISDAG 5/5 09 
Nationella proven i matte del c
Religon 

ONSDAG 6/5 09
Religon plugg efter skolan sedan träning 17:30- 21:00

Torsdag 7/5 09 
Religon

FREDAG 8/5 09
åkte till upsala

LÖRDAG 9/5 09 + SÖNDAG 10/5 09
tävling i fyrishov

puss på er shrimp and oùt
coleman

The rising sun

Godmorgon!
Idag vaknade jag faktiskt tidigt, så nu har jag duschat och håller på att göra mig i ordning, skoj.

idag så ska jag kanske träffa pappa och hans flickvän officielt. För er som inte vet så skildes mina föräldrar i somras, och han skaffade en tjej kort efter och nu så ska jag träffa henne. Det ska bli lite spännande faktiskt!
Vi ska åka till norrtälje och gå på någon marknad och fika lite. Tyvärr så kommer inte min syster med, men det gör faktiskt ingenting för mig, det hade i för sig vart roligare men det kommer nog att går bra i alla fall.
Nu så får man ju bara hoppas på att solen kommer att titta fram snart ifall vi ska gå utomhus.




tjingeling
Andersson

dålig uppdatering

jag och michelle är inga hejjare på att uppdatera våra bloggar kan man säga.
Men igår så var jag med ellipelli! Det var längesen och det var roligt  :D
Inga bilder dock.
Idag så har jag köpt balbiljetter och sen så följde ebba med mig hem och så fotade min syster mig till sitt skolprojekt, det är ganska roligt faktiskt :)
Sen så nu så sitter jag ensam hemma, hungrig och trött. Och nu så kommer vi till frågan, vad blir det till middag? ja, det återstår att se.

Ikväll så ska jag, Lina och Tomasz hyra film och äta godis har jag bestämt, fast de har godisförbud, så då antar jag att de får kolla på när jag äter, höhö! jag ska i alla fall köpa polly, yeah.

jag tycker att det ska bli rätt så tråkigt med nationelltprov i kemi på tisdag, vaaaaaarfööööööööööör inte biologi?
Och sen så hade jag matte nationellt i tisdags och svenska muntligt nationellt idag, och jag hoppas på det bästa! Och så har jag börjat att sticka en mössa, rätt knepigt, men jag vill verkligen att den ska bli klar och fin, den är liksom skit lila och ska bli cooL!
snygg bild på ebba!
snygg bild på ellinoore och mig;D

Shrimp n' out
Andersson

golden brown

hello,
Igår var jag hos mamma på hennes salong, hon fixade frillan på mig, hon klippte och la i ljusare slingor. det vart najs! inte så jäätte stor skillnad med det är skönt att det vart lite ljusare :)
Efter frisören så ringde jag michelle och vi bestämde att vi skulle åka till stan och kolla på bio för det var jätte fint väder! så mamma skjustade hem mig till Michelle. När jag kom hem till henne så väntade jag på att hon skulle fixa sig i ordning så att vi kunde åka.

Vi tog hennes cykel ner till ormsta och väntade på tåget i den glassande solen. När vi kom in till stan så hämtade vi våra biljetter och gick sedan för att äta middag, vi valde sandys, jag tog en smarrig sallad.
När vi satt där så såg vi även ett par bekanta ansikten, som dessutom skulle på samma bio som oss! hur stor är chansen?
juste, vi valde att se "en shoppaholics bekännelser", den var lite knasig men den var faktiskt ganska rolig vid många tillfällen.
Efter bion så ville vi inte att kvällen skulle ta slut, så vi bestämde att michelle skulle sova hemma hos mig. Vi åkte hem till henne och hämtade hennes saker, sen så på bussen hem så snackade jag med Johan och vi skulle komma till någon ungdomsgård och träffa honom och sebbe, så vi åkte till väsby station och så började gick vi och mötte dom, men sen så fick vi inte komma in, lite trist. Fast lite snälla var de i alla fall så de föjlde med oss till bussen som bara gick en gång i timmen, så vi fick ta en annan buss hem så vi fick gå en bit i mörkret.

När vi sen kom hem så tog vi en cider och satt och pratade, sen så satte vi på twilight och kollade på den tills vi somnade.

lite pix



Shrimp n' out
Andersson

lördag

hejsan!
åh vad det är skönt med lördagar! nu på morgonen så har jag solat, duschat och gjort mig i ordning. För idag så ska jag till frisören och fixa håret, det blir lite slingor till sommaren, då så ser man inte min hemska utväxt så mycket ^^
sen ikväll så ska jag och michelle på bio :D vi har inte bestämt vad vi ska se än, men det blir nog något bra :)

Shrimp n' out
Andersson

inte som planerat

Valborg blev en Succè för min del även om det inte blev som planerat:( Jag var och åt hos lollo med alla andra i elit, vi hade det jätte trevigt men jag skulle sedan åkt hem och varit med Sandra och hon skulle ha sovit över här men så blev det inte :( Tyvär så är fortfarande sandra sjuk BAJSBAJSBAJSBAJS!!!!!   Men jag fck klara mig ändå...

Vi gick ner till nån brasa i gribby och stod där och prata en halv timme innan vi begav oss hem igen väll hemma började vi äta tråta men jag skulle tyvär hem för pappa kunde hämta mig från jobbet och jag orkade inte åka buss hem så det blev en tidig kväll:(


Nere vid brasan:) Jag, Alex, Fanny, Madde, Elin (lollo tar kortet)


Vid middagen, det var super trevligt Tack för den Lollo och alla andra

   
jag och Alex                                                              Lollo och Madde                                   

             
Fanny, Jossan och jag                                                                                                    Madde och elin
 Vi var ju själv klart tvungna att kolla Sverige-Ryssland och Madde var helt inne i matchen

Ne nu ska jag och och Alex åka in till Eriksdalsbadet och träffa u och j landslaget som ska till Bosön i Kväll

Puss på er
Shrimp an` out


RSS 2.0