varmt bad

Har just tagit ett långt varmt bad med lugn musik och levande ljus, jätte mysigt.
Jag gillar att vara här, det tar bara för lång tid att åka. Jag tror att jag ska försöka att bo här lite oftare.
Sen när pappa och Diane kollat klart på gudfadern två så ska jag nog lägga mig där med mitt tecke och kolla på en film, myspys!

har väl inte så mycket mera att skriva antar jag.
ha en trevlig helg!



Fan vad brun lina var!
Hittade dessa bilder på hans dator. Har har massa roliga, haha.
aja, haidå.

pappas place

Hemma hos pappa nu!
kom hit på dagen och somnade i soffan tills han och Diane kom hit.
För er som inte vet är de inte tillsammans längre, de är bara vänner, ochdet är tur för hon är så himla gullig.
Imorgon är det öppethus på skolan, så ska vara där elva för att delta i pepparkakstävlingen! sen efter det så kommer vi tjejer att åka till norrtälje och fika och så kommer clara att pierca näsan. Sen drar vi hem till mig och så kommer jag att laga middag till oss och sen blir det filmtajm hela kvällen i husvagnen  :D totally awesome.

Igår så fixade jag håret på mammas salong. Och så färgade jag ögonbrynen, för det skulle se rätt cp ut ifall jag har jätte mörkt hår, blonda ögonbryn och svarta ögonfransar xD Jag vart nöjd faktiskt. Hade inte klippt mig sen i juni, och mamma är liksom frisör.
Sen kom johan över och vi glodde på how i meet your mother. Son vanligt ^^

Nu så ska jag äta middag :)
bajbaj.

kan inte tiden gå långsammare.

Varför går kvällarna så fort? Andra kvällen i rad nu.
Jag är trött som satan i benen och kroppen.
75 minuters spinningpass är inte att leka med.
Nu så ska jag in i duschen och lägga mig i soffan och kolla på tv
juse, vi var ju på rättegång med klassen idag också!
det var långtråkigt och tröttsamt.
Det ända som hände var typ att de berättade samma sak hundra gånger.
Och orden "jag vet inte" och "kommer inte ihåg" kom upp ett flertal gånger.



Puss, sandra

jobba jobba joooobba.

Nu så ska vi snart träna.
har jobbat i skolan för att bli klar i typ 2 timmar nu.
så jag kunde inte träffa elli  :(
men så går det inte att skriva ut så att vi kan lämna in.
Bilder kommer... NU!




oho.

Sitter i skolan nu, försov mig i en timme.
Och efter lunch så blir det rättegång! Handlar om en stalker, jiha!

Sajk

Kollade nyss på klockan och såg att den var 20.11 inte okej.
Trodde att den bara var 18.00
Så nu blir det snart despan och sen antagligen sova, det är ju skola imorgon.
Och vi ska på rättegång med klassen, awesome.
Och så blir det efterlängtad träning med Clara! Hell fucking yeah.

.



Du är bra du.

Önskelista

Idag när jag kom hem från skolan så gick jag in i vardagsrummet, och så hängde en stor stjärna där som mamma köpte för några dagar sen. Det har hängt där i kanske 4 dagar nu. Men inte förens nu så har jag fått lite julkänsla i kroppen, vart varm och började att tänka på allt som jag vill göra i jul. Gud vad jag längtar.
Håller till och med på att skriva en önskelista som jag ska maila till min morbror, som han tjatat om den.
Men alltid när man ska säga vad man önskar sig så får man hjärnsläpp. vad vill jag ha? Och så slutar det med att jag skriver någonting som jag egentligen inte vill ha.

Nu så vill jag bara lägga mig i soffan dricka glögg och ligga och mysa med någon.
Tyckte att det var skönt att vara singel och få lite ensamtid och tänka på en själv, men nu när juletider kommer så vill man faktiskt ha någon, det är nu det känns tomt, och det är nu man vill ha någon att tänka på.


känns som om att det är dags snart.

Är det bara jag som tycker att det börjat bli dags för snön att falla och bilda en fin hinna på träden och marken? det är ju snart december. Hemskt om det inte skulle komma snö innan julafton.
jag vill ha snö.

Devilcake

Började sent och slutade sent.
Projektet vi håller på med i svenskan kommer nog aldrig att ta slut, känns som om att min lärare älskar att dra ut på saker. Så jag och oscar, mest jag, har ringt massa samtal och vart duktiga, dock var alla otrevliga och verkade tycka att vi störde så vi fick inte mycket gjort.
geografin var värre, gjorde nada. satt och snackade bort hela tiden. kom fram till att Rikard min lärare är coolast, han ska fixa in oss på förhandsvisning på någon bio i stan och vi kommer att vara ensamma i hela biosalongen förhoppningsvis, AWESOME.

Efter skolan så åkte jag till väsby centrum med mamma, hittade ett par nya skor, woho. Och så köpte jag body butter, luktar gott (:
Vi fikade och mös på waynes coffee, trevligt.
Sen kom pappa över och så fikade vi (igen, måste bättra mig) och pratade.


kan du inte byta ut ditt namn så byt planet.

Ska snart se vänner för livet, den är bra den. Älskar Adam Sandler, favorit skådis, hoh.
Ska även träna imorgon med Clara och kanske towe och sandra, vi ska köra spinning, kul som fan!
ska bättra mig med träningen verkligen.
Och snart så har jag new moon på datorn, yeah!

running with belivers.

Såg underbara new moon igår med ebba och michelle, efterlängtad som in i helvete. rann några tårar
har inte riktigt fattat att jag sett den, känns inte som det. Har längtat så mycket och läst alla böcker så många gånger att det känns konstigt att jag har sett den. men bra var den, som fan.
Efter bion åkte jag hem och duschade och drog till johan, sen drog jag hem och käkade och så kom michelle, så drog vi till johan och köpte godis och chillade ^^ spelade TP, eller spelade och spelade, frågade varandra frågor ^^ .
Sen kom antonio och så drog vi hem till mig och kollade på baksmällan och sen här med förklarar jag er chuck och larry. Sen drog de runt tre och så somnade jag och michelle.

idag har jag fikat med familjen, premiär för glöggen! Skulle träffat elli men hon kunde inte, och så skulle jag till mig kusin ikväll och det vart inte heller av.

Jag har satt upp mål för den här veckan, så om ni vill påminna mig i skolan om detta så vore det najs.
* inge läsk eller onyttigt
*träna MINST 2 gånger



läskigaste på länge fan.

har kommit hem från paranormal activity för ett tag sen. är mållös, kan inte säga så mycket mer än läskigast på länge. Den var så obehaglig, tänker inte avslöja ifall någon ska se den. Men om ni ska se den så se den fan på bio, den är nog inte alls lika läskig annars. Både jag och Clara höll på att skita ner oss.
Det roliga var att ett gäng killar satt bredvid mig och de var så kaxiga i början. Hände någon så vart de ju självklart inte rädda alls och la kommentarer, men ju längre filmen häll på ju mer tysta vart de. Och tillslut så var de de som satt och skrek i kör med mig, clara och resten av salongen.
Värd att se på bio.
Ska även glo på instängd 2 på bio med clara, och då ska fan hela gänget dra! så inga lame ursäkter då för att ni är fega, bara att pallra dit era arslen, haha. det är bara 49 dagar kvar till premiären, hell yaah.

Jag kommer inte kunna sova i natt. fy fan, längtar inte. ska slå på en film snart på projektorn tror jag, får bli en glad eller romantisk film, vi komma på andra tankar, hah.

Imorgon blir det också bio, new moon. Måste bara gå upp skit tidigt.. bais.
bara för att komma på andra tankar så slänger jag in en bild som är mysig.



Förra jul afton.
Men inte långt kvar tills årets, fan vad mysigt.
Lussebullar, pepparkakor, ischoklad, knäck, julmust, glögg, kalle anka, granen, julklappar och julbord.

soon sooooon

har slutat för en timme sen, sitter kvar i skolan och har pluggat. Nu har jag och clara tagit massa bilder och taggar inför bio ikväll (: going to be awesome.




aeräprsgkka.

jag
orkar
inte
plugga
men
får
ångest
om
jag
inte
gör
det.



Kill me please
.

Paranormal activity

har inte orkat skriva på ett par dagar.
träffade ebba i tisdags och hämtade ut new moon biljetterna i kista, det var härligt! lite jobbigt bara att jag hade just den dagen av alla glömt min telefon hemma från skolan, typiskt. Men vi lyckades träffas i alla fall och så stack vi dit, käkade lite där också. Sen drog vi hem till mig och jag hjälpte henne med sin läxa och så glodde vi lite på film.

Igår så drog jag hem till clara efter skolan, var där för första gången, men det var najs! vi bakade chokladbollar, kollade i hennes gamla katalog och såg towe och massa från klassen när de gick i sjuan, skit gulliga!
Sen kollade vi på massa one three hill. Sen drog jag hem. satte mig i soffan med syrran och slog på en film på våran nya projektor som är as ball, woh.
Sen kom johan över en stund också.

Idag så var det dagd för gymnasiemässan som jag och Clara skulle stå på. trevligt tänkte vi, men har ångrat oss nu. Började med att vi fick sluta tidigare så att vi skulle hinna äta lunch. Vi fick kuponger på stinsvillan och gick dit för att äta lunch, men när vi kom fram fick vi inte äta där för de hade tydligen inte öppnat än, så vi fick gå tillbaka till skolan och skulle byta mot en annan. Så vi fick på den nya restaurangen bella donna, så vi gick dit. När vi kom fram var et låst, så vi fick inte äta där heller. Så vi sparade den kupongen, hoho. Och så skulle jag kolla om jag hade pengar i plånboken, och så hittar jag två komte negro kuponger från mnär min syrra gick i trean, så vi drog dit. Och det var öppet! Så vi gick in och beställde och gav kupongerna. Men då hade kupongerna gått ut.. men snälla som de var så fick vi äta där i alla fall (:
Själva mässan var sisådär, vi tävlade vem som gav bort flest broshyrer, haha.
Dock så hände en inte lika trevlig sak, som jag inte pallar skriva om, så jag säger bara att vi vart omringade av FÖR många ^^
Sen drog vi hem till mig för clara glömde hoppa av i sollentuna, haha. Vi glodde film och spelade secret agent 007, hoho.

Imorgon blir det paranormal activity på bio, filmen som fick folk att fly av skräck ur salongen.
ska bli fucking great.


Shiver

Hemma från kista.
Hittade en jacka och lite till som jag inte hade pengar till eftersom att allt gick åt till jackan, bais.
Men jag tycker att den var ganska fin (:
Åt också god mat, vart dock inte sallad, som jag nu önskar att jag hade valt.
Nu är det bara skor och ett par badplagg kvar!
har bokat för andra gången till new moon på lördag, haha. men nu får vi inte glömma att hämta ut dom ^^

monday bloody monday

Sovmorgon till kvart över tolv.
Skulle fota ett par grejer till svenskan med min coola grupp. Som består av mig, Oscar och Carl. Vi fick en engångskamera av svenska läraren Jenny och en bandspelare för att spela in ljud med. Vi tog kanske 8 av 27 bilder seriöst, resten vart på oss och massa saker, haha. Bandspelaren var lite sämre, jenny gav oss ett videoband, så det var inte så lätt att spela in ljud, bra jenny, bra.

Nu så blir det till kista centrum med mamma och kanske Lina för att köpa vinterjacka och andra roligheter, hoho.





super

har börjat att skriva CV och personliga brev.
Nu ska sandra skaffa jobb!

hilarious

jag har ont i huvudet.
Så nu ska jag göra te och så ska jag slå på scary movie 2.
Måste bara säga att scary movie filmerna är dom bästa, garvar inte så mycket åt någon film som jag gör åt dom.




Feber

vaknade imorse med illamående och feber, så jag stannade hemma. Men jag kommer att gå till skolan imorgon.
förlåt om jag inte svarade när ni smsade och ringde, men jag hade inte mobilen vid mig och så har jag ju inga pengar på mobilen för att svara.
Tänkte bara säga det. Nu ska jag lägga mig och sova så att jag mår bättre imorgon.

Puss, sandra

Längtar typ.

Sitter och kollar på utlandsresor tills i sommar.. fy fan vad jag längtar! Inte bestämt till 100% men det lutar mot att det blir av.
Om jag får välja så skulle jag vilja åka till italien eller Grekland.
Fy fan vad fint det är där, kollar på bilder från hotell och stränder.. ÅÅÅÅH kan det inte bli sommar?

tre gangztah bilder från krekland




Åh vad vi tre är snygga. syns att vi är familj.

Oo

JAG FÅR SNART DAMP PÅ ALL DENNA ÄCKLIGA REKLAM PÅ SPOTIFY!

jag vill ha helg.

Nu känns det som om att det är dags för helg igen, orkar inte gå till skolan imorgon.. men jag kommer att gå i alla fall.
den här dagen har gått ovanligt fort, bra eller dåligt vet jag inte. Men det är konstigt hur fort veckorna går nu för tiden.
Fick tillbaka mitt matteprov som jag gjorde igår, det gick bra, fick bara typ 5 poäng från Vg, och hon säger att jag rör mig uppåt när det gäller betygen, på god väg mot vg, wooh!
Vi kollade på en film idag igen, fast på samhällskunskapen, vi såg på a clockwork orange. Den verkar jävligt bra. Vi har inte sett hela än men den har mitt intresse ^^

Stannade en stund i skolan med Clara och Towe och gjorde lite läxa som skulle vart klart i måndags, jag vart klar med den, så det var sköööönt. Nu så är det bara geografin kvar då. Åh fan.. geografin, får ångest när jag tänker på vad som ska vara klart tills på fredag. Imorgon får det bli pluggar dag.

Nu så ska jag städa på mitt rum och så ska jag sen laga middag. MOMS.
Coldplay är bäst till alla humör, vad man än ska göra och vad man än tänker på.







haido, sandra

blubb

Dagen har vart lång och bra.
Matteprov som hade kunnat gå bättre antar jag, men å andra sidan så kan det alltid gå bättre när jag tänker efter.

Hade även filmkunskap för första gången som var urkul! vi fick se en film som heter Darling, svensk film, har sett den förut. Den är konstig, man vet inte om det är bra eller dålig, man vill inte sluta kolla men ändå är det ingen som jag egentligen vill se. Konstig med andra ord.

ojojoj nu hinner jag inte skriva mer, nu blir det despan på kanal 5 med frukt, moms <3

Hej du snygga människa.




bom bom bom

Har vart hemma ett tag nu ifrån 40års festen.
Nicole var hur gullig som helst!
Hon föddes i augusti och ska egentligen födas på onsdag, så hon var lika liten som en mjölpåse, urgullig (:
Annars var det inte så roligt, men det var god smörgåstårta.

Mordor

inte uppdaterat sen i lördags, men jag har inte haft tid.
Och ebba, säg inte att jag uppdaterar dåligt när du brukar ha flera veckors mellanrum ^^
I lördags så var det ju filmkväll hos towe, det var treeevligt! vi hann med tre filmer, hannibal, jurassic park och the blair witch project. Måste bara kommentera att the blair witch project blir bara mindre och mindre läskig för varje gång. Sen la vi oss och pratade ganska länge, till jag kände att jag sjönkt djupare och djupare in i sömnen medans de pratade, haha. Vart upptvingade skit tidigt av towe för att hon skulle träna sina "småungar", så då åkte jag hem och fortsatte att soca i typ 5 timmar.

Sen kom Lina och väckte mig och tvingade upp mig så att vi kunde dra till pappa och fira honom. Så vi drog en snabbis till täby och köpte present och drog sen till honom. Vi köpte lite juldekorationer för han har inget sånt, allt de tog mamma. men de var fina och passade in i hans hus.
Vi lagade middag, mumsigt. Och så tog vi presso kaffe och pratade massa, sen sent på kvällen tog vi bussen hem till mamma igen.
Funderar på att kanske åka dit på onsdag och sova där en natt.

Sen idag så hade jag samtal, får alltid höra samma saker på dom samtalen, så lame. "jag vet att du kan, du måste bara visa det", "du kanske måste jobba mer hemma?" JAG VET.
Men annars gick det bra.

Nu så blir det att dricka lite kaffe och sen åka till min faster för att fira hennes 40års dag och träffa nya kusinen Nicole. WOHO! Får väl bara se till att bli på lite bättre humör.

pusspårumpan, sandra


Filmkväll hos towe tonight.

Nu har ebba åkt hem, vi hade trevligt (:
Igår satt vi och lyssnade på massa julmusik och sjöng med, haha.
Grejen är att vi vart skit trötta jätte tidigt, så vi somnade runt 00.00-00.30 och så vaknade vi 14.30 av att mamma ringde och sa att hon var påväg hem från jobbet, wth, förhoppningsvis är jag pigg ikväll då när det blir filmkväll hemma hos towe (: awesome! Massa skräckisar.
Det var väl allt.
Puss



sandra

The moment of truth.

Nu är ebba här och vi har laddat upp med godis, chips och hallon läskedryck, haha. Och nu när som helst så ska vi sätta på ANTI CHRIST! spooky.

framtiden för sandra enligt kaffetjejen!

Igårkväll så ringde johan och var fika sugen, så han kom över med sin hårddisk så kollade vi på how i meet your mother och fikade, treeevligt, planerade också inför nyår, som kommer att bli så jävla najs.

Idag så hade jag ett engelska prov, öhöö, tråkigt. Men sen så vart det stadsvandring, ganska roligt. Vi fick känns på massa handtag och veta lite roliga saker om stockholm.. hehehe.
Efter det så gick jag, sandra och clara till söder och fikade på café blå. mysigt litet ställe!

Coolaste grejen hände! Jag beställde en islatte, men hon sa att ifall jag tog en vanlig latte så kunde hon spå mig i den. Så då ville jag prova, för de kostade lika mycket och så. Så hon kom med mjölken i en kopp och med espresson i en liten kopp. så bad hon mig att tänka på något som betyder mycket för mig, och sen så hällde hon i espresson i mjölken. Och det vart en form av en nyckel eller fågel eller nåt.
Så hon sa att det kommer att bli mycket lycka framöver, och om jag tänkte på kärlek så kommer jag att hitta en kille snart som jag kommer att trivas med och som kommer att hålla länge, ett fast seriöst förhållande. och om jag tänkte på arbete så kommer det att dubblas, typ om jag jobbar 2 timmar kommer jag att jobba 4 istället, och det kommer att gå bra, någon form av befodran antar jag. Men extra stark kände hon med en kille. Och jag kommer att få ett samtal inom 2 dagar som kommer att göra mig lycklig.
Det var jävligt roligt att höra faktiskt. Ni kanske inte tror på det, men jag tycker att det var roligt och det gjorde min dag :)
Hittade även en till porrbutik på söder, de verkar gilla sådant där, kommer dock inte ihåg namnet på den ^^,

Nu så kommer ebba att komma om typ 15 minuter, hon är på ica nu och köper något gott som vi ska ha till -Anti christ- som vi ska se. Crazy film, helt sjuk.
Men det ska i alla fall bli trevligt som fan :D



sandra

How long must we sing this song?

Åh vad jag är trött, skulle helt seriöst kunna somna nu, men jag ska ju laga middag ikväll.. det kommer att bli YAKINIKU A LÁ SANDRA, smarrigt som få.

Clarish följde med mig hem idag, choklad är något som gillas, så hejdå nyttighet och hej varmchoklad och chokladbollar. Tv spel är också något som gillas, mucho mucho.

Efter det så har jag inte gjort något vettigt, kollat massa på tv.
Slutade förjävla tidigt idag, 12.33 för att vara exakt, det var väldigt skönt.
Hämtade heller aldrig biljetterna till new moon, så får boka om och göra det en annan dag istället, ehe. Ska bli roligt som fan att se den!

Har faktiskt inte så mycket mer att säga.
Förutom att jag kommer att sova och dega hela helgen, woh.



Smarrigt.


Sandra

nighty night.

tralalal, nu ska jag sova, natti natti.



forgotten

gissa vem som har bokat biljetter till new moon för mig, michelle och ebba?
kommer att se den på söder, mums. Can't wait.

skolfoto, ehe?

oförberett skolfoto idag också, skit roligt, eller inte. Men jaja, kunde vart värre, det kunde ha vart porträtt foton. Men nu så var det bara gruppbild, för vi kommer inte att ha porträttbilder. Sämst att jag fick sitta ner på golvet, kommer att se ut som en köttbulle, blö.
Kommer att lägga ut bilden sen när jag får den i alla fall (:


Annars så har det vart en bra dag i skolan. Jag och Clara tog med oss kinamaten och satte oss i sollentuna centrum och åt den, jag lärde henne också att äta med pinnar! haha, en tant kom och sa att hon beundrade oss mycket för att vi kunde äta med pinnar, cool tant!

Jag och clara har satt stopp för våra onyttigheter, från och med nu är det nyttigt som gäller, och ändas sötsaker på fredagar och lördagar. Så idag istället för att dricka läsk till kinamaten så köpte vi loka och clementiner! så varje gång jag blir sugen på något sött så tar jag en frukt. Sitter och mumsar på en clementin nu faktiskt.

Måste bara skriva dagens smidiga unge, Clara!
Först så spiller hon ut ALL kina mat på restaurangen
sen så har hennes vita puder från halloween läckt i väskan så hela hon vart vit om kläderna
och sist men inte minst så spiller hon ut typ hela sin loka flaska i soffan och på hennes röv.
Go clara, go!


Bästa rösten i världen.


shangripangri

Hungrig som fan vart jag nu, så jag tänker faktiskt ta och äta! och sen är det ju fan dags för despan igen, fan så najs. Nu kom katten också och vill gosa, gosi gos!


Clarisch en dag som denna!

As kort och skön dag i skolan!
dog på spanskan och pratade genom hela svenskan i en soffa, mums.
sen så vart det en lunchkupong även fast vi inte skulle ha, dock på tors, men pannkakorna satt fint.
Direkt efter det så slutade vi. och då begav jag och clara oss hem till mig! vi gjorde hemmagjord varm choklad och mackor och kollade på ett par avsnitt av en anonym serie *hih*. sen så utmanade jag henne i tv spel också! who's dah best? lite roligt att båda blir så inne i spelen att vi sitter och skriker om vi gör fel eller förlorar, haha.
Sen så skulle clara på utveckligssamtal så hon var tvungen att gå. Så nu sitter jag här själv och måste städa mitt rum som ser förjävligt ut.
och på tal om utveckligssamtal så kommer jag att ha det på måndag, inte kul, inte kul alls.

Men nu så måste jag ta tag i boken som ska vara klarläst imorgon, jag kommer inte hinna klart med den, hoppas att jenny är sjuk imorgon igen!


Slänger in en bild på Simon och Emil bara för att Towe och Grecia vill följa med på en match sen i vår, hoho :)



care

vattenkran som stängs av
gamla möbler byts ut till nya
potatis slängs i soptunnan
grytan tog slut i kastrullen
internet som lade av



Logiskt för den som vet
ologiskt för den som undrar

som dig

åh fy fan vad jag är sugen på chokladbollar, ovanligt? nej.

Skolstart igen, bais.

Idag så var det skola igen då, åh vad jag inte orkar med den. Trevliga människor, men fan så tråkiga lektioner. Undrar nästan om jag skulle ha valt frisör som jag tänkte välja, men ändå inte. Jag har ingen aning.
mamma tycker att jag ska kolla om det finns kvar platser på st.eriks gymnasium, men hur kul är det att hoppa in såhär sent liksom. men jaja, samhällsvetenskaplig kultur, får bli det då.

Idag i skolan så fick jag till och med lite gjort på arbetet som ska vara klart fredagen den trettonde. men har för jävla mycket kvar att göra, och som vanligt kommer jag att skjuta upp det till sista sekund så att jag får ångest att jag inte gjorde det nu när jag hade tid, men äsch, får ta det då när det kommer ^^

Efter skolan idag så gick jag och clara till sollentuna centrum och köpte kebab till lunch, moms!
Vi kollade också runt på massa kläder när vi väntade på att min mamma skulle komma och hämta mig och skjusta hem henne. Hittade ett par skor jag nog ska köpa någon dag efter skolan. Jacka har jag därimot väldigt svårt att hitta, vill inte ha min röda kappa från förra året.

och nu så måste jag läsa på en bok som ska vara klar om tyå två dagar, jag har kommit typ 60 sidor, woho!
det värsta är ju att nu när jag letar efter boken så hittar jag den inte, helvete.


Om ni inte ser så gör jag en tummen ner bredvid, inte för att boken inte är bra, utan för att jag inte orkar läsa.


sandra

Always look on the bright side of life.

fint spel i första halvlek
3 mål, dock offside alla
inget mål räknades
andra halvlek
häcken gör ett mål som gills
hammarbyklacken dansar och sjunger ändå.

skit i tabellen, hammarby är bäst ändå.


RSS 2.0