framtiden för sandra enligt kaffetjejen!

Igårkväll så ringde johan och var fika sugen, så han kom över med sin hårddisk så kollade vi på how i meet your mother och fikade, treeevligt, planerade också inför nyår, som kommer att bli så jävla najs.

Idag så hade jag ett engelska prov, öhöö, tråkigt. Men sen så vart det stadsvandring, ganska roligt. Vi fick känns på massa handtag och veta lite roliga saker om stockholm.. hehehe.
Efter det så gick jag, sandra och clara till söder och fikade på café blå. mysigt litet ställe!

Coolaste grejen hände! Jag beställde en islatte, men hon sa att ifall jag tog en vanlig latte så kunde hon spå mig i den. Så då ville jag prova, för de kostade lika mycket och så. Så hon kom med mjölken i en kopp och med espresson i en liten kopp. så bad hon mig att tänka på något som betyder mycket för mig, och sen så hällde hon i espresson i mjölken. Och det vart en form av en nyckel eller fågel eller nåt.
Så hon sa att det kommer att bli mycket lycka framöver, och om jag tänkte på kärlek så kommer jag att hitta en kille snart som jag kommer att trivas med och som kommer att hålla länge, ett fast seriöst förhållande. och om jag tänkte på arbete så kommer det att dubblas, typ om jag jobbar 2 timmar kommer jag att jobba 4 istället, och det kommer att gå bra, någon form av befodran antar jag. Men extra stark kände hon med en kille. Och jag kommer att få ett samtal inom 2 dagar som kommer att göra mig lycklig.
Det var jävligt roligt att höra faktiskt. Ni kanske inte tror på det, men jag tycker att det var roligt och det gjorde min dag :)
Hittade även en till porrbutik på söder, de verkar gilla sådant där, kommer dock inte ihåg namnet på den ^^,

Nu så kommer ebba att komma om typ 15 minuter, hon är på ica nu och köper något gott som vi ska ha till -Anti christ- som vi ska se. Crazy film, helt sjuk.
Men det ska i alla fall bli trevligt som fan :D



sandra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0