Paranormal activity

har inte orkat skriva på ett par dagar.
träffade ebba i tisdags och hämtade ut new moon biljetterna i kista, det var härligt! lite jobbigt bara att jag hade just den dagen av alla glömt min telefon hemma från skolan, typiskt. Men vi lyckades träffas i alla fall och så stack vi dit, käkade lite där också. Sen drog vi hem till mig och jag hjälpte henne med sin läxa och så glodde vi lite på film.

Igår så drog jag hem till clara efter skolan, var där för första gången, men det var najs! vi bakade chokladbollar, kollade i hennes gamla katalog och såg towe och massa från klassen när de gick i sjuan, skit gulliga!
Sen kollade vi på massa one three hill. Sen drog jag hem. satte mig i soffan med syrran och slog på en film på våran nya projektor som är as ball, woh.
Sen kom johan över en stund också.

Idag så var det dagd för gymnasiemässan som jag och Clara skulle stå på. trevligt tänkte vi, men har ångrat oss nu. Började med att vi fick sluta tidigare så att vi skulle hinna äta lunch. Vi fick kuponger på stinsvillan och gick dit för att äta lunch, men när vi kom fram fick vi inte äta där för de hade tydligen inte öppnat än, så vi fick gå tillbaka till skolan och skulle byta mot en annan. Så vi fick på den nya restaurangen bella donna, så vi gick dit. När vi kom fram var et låst, så vi fick inte äta där heller. Så vi sparade den kupongen, hoho. Och så skulle jag kolla om jag hade pengar i plånboken, och så hittar jag två komte negro kuponger från mnär min syrra gick i trean, så vi drog dit. Och det var öppet! Så vi gick in och beställde och gav kupongerna. Men då hade kupongerna gått ut.. men snälla som de var så fick vi äta där i alla fall (:
Själva mässan var sisådär, vi tävlade vem som gav bort flest broshyrer, haha.
Dock så hände en inte lika trevlig sak, som jag inte pallar skriva om, så jag säger bara att vi vart omringade av FÖR många ^^
Sen drog vi hem till mig för clara glömde hoppa av i sollentuna, haha. Vi glodde film och spelade secret agent 007, hoho.

Imorgon blir det paranormal activity på bio, filmen som fick folk att fly av skräck ur salongen.
ska bli fucking great.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0