Mordor

inte uppdaterat sen i lördags, men jag har inte haft tid.
Och ebba, säg inte att jag uppdaterar dåligt när du brukar ha flera veckors mellanrum ^^
I lördags så var det ju filmkväll hos towe, det var treeevligt! vi hann med tre filmer, hannibal, jurassic park och the blair witch project. Måste bara kommentera att the blair witch project blir bara mindre och mindre läskig för varje gång. Sen la vi oss och pratade ganska länge, till jag kände att jag sjönkt djupare och djupare in i sömnen medans de pratade, haha. Vart upptvingade skit tidigt av towe för att hon skulle träna sina "småungar", så då åkte jag hem och fortsatte att soca i typ 5 timmar.

Sen kom Lina och väckte mig och tvingade upp mig så att vi kunde dra till pappa och fira honom. Så vi drog en snabbis till täby och köpte present och drog sen till honom. Vi köpte lite juldekorationer för han har inget sånt, allt de tog mamma. men de var fina och passade in i hans hus.
Vi lagade middag, mumsigt. Och så tog vi presso kaffe och pratade massa, sen sent på kvällen tog vi bussen hem till mamma igen.
Funderar på att kanske åka dit på onsdag och sova där en natt.

Sen idag så hade jag samtal, får alltid höra samma saker på dom samtalen, så lame. "jag vet att du kan, du måste bara visa det", "du kanske måste jobba mer hemma?" JAG VET.
Men annars gick det bra.

Nu så blir det att dricka lite kaffe och sen åka till min faster för att fira hennes 40års dag och träffa nya kusinen Nicole. WOHO! Får väl bara se till att bli på lite bättre humör.

pusspårumpan, sandra


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0