galet.

Mina grannar är helt loco.
Jag har två grannar vid mig, ett par gamlingar i huset precis bredvid, och en kuban med sin tjej och hennes barn i huset mittemot dom.
Har hört av mamma att de har bråkat massa och att de har nästan kört på varann med mening osv.
Dom i huset bredvid, gamlingarna då, har blivit väldigt trakasserade, fått deras bil repad säkert tio gånger, fått färg sprutad på huset osv, men de vet inte av vilka. De ska nu flytta.

Nu för inte så längesedan hörde jag hur några började skrika, så jag och lina sprang runt i huset och försökte lyssna på dom. Så hörde vi massa saker, att någon hade repat någons bil, och att någon hade sprungit in i någons hus och hotat. Sen hörde vi någon ringa polisen. Vi drog slutsater och jag gick ut med soporna för att få höra lite mer, haha. Men då var typ ingen där.

sen kom mamma hem och hade pratat med en av gamlingarna, och han sa att kubanen hade repat deras bil, och hans son hade sett han göra det. Och sen så ringde de polisen som kom hit, sen så har vi funderat ut hela grejen.
Som sagt, mina grannar är helt loco.

Jag och Lina kände oss lite patetiska när vi sprang runt i huset och gömde oss för fönstrena och tjuvlyssnade, haha.
"fatta händelselösa våra liv är om vi tycker att det här är skitspännande!" sa även min syster, jag håller med henne, haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0