remember me ♥



Igår så kom Ebba hem till mig på kvällen, vi drack upp hälften av Towes gamla vin, resten slängde vi.
Sen så kollade vi på remember me, fy fan vilken fin film, en av de bästa filmerna jag sett på länge. och så slog vi sen på natten på Peter Pan, men somnade.
Idag så drog vi till Hööks, för ebba skulle handla några hästgrejer. Sen drog vi hem till mig och solade.

Nu så har jag nästan precis kommit hem från pappa, var där en stund med Lina och träffade våra kusiner vi inte träffat på ungefär 6 år och deras pappa. Sen så kom också min faster och kille med deras lilla dotter Nicole som jag förut var på dop hos. Vi fikade och sånt, trevligt. Får ångest när man ser hur snabbt de växer upp, och de tyckte samma sak om mig och Lina, tiden går för fort.

Imorgon så firar mamma och Conny 6 månader, så jag kommer bli ensam hemma. Tur så kommer Ebba att sova här med mig, så det blir bra. Vi ska in till stan imorgon och fika och handla kläder, sen drar vi hem till mig och lagar middag och myser.

Idag bestämde jag mig för att jag ska till värnamo med min mormor och morfar på torsdag. Vi ska ner till min morbror och bo där, kommer bli najs, skit mysig stad. Plus att jag nästan aldrig träffar honom, så det kommer bli awesome.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0