Känn ingen sorg för mig göteborg.

Nu är jag hemma från Göteborg, det har vart as najs!
Första gången som jag var där också.
I fredags så åkte vi den långa vägen som gick väldigt fort, och så kom vi fram till göteborg på kvällen, då checkade vi in på rummen och gick sen ut på en liten upptäckts färd.
Sen gick jag och clara tillbaka till hotelet och la oss i sängen och kollade på en film, paranormal entity, var typ som paranormal activity, fast jag fick inte men för livet av den, haha.

I lördags
så gick vi upp skittidigt precis tills frukosten på hotellet öppnade sin frukostbuffé, och den var tamigfan as god! De hade äggröra, bacon, köttbullar, massvis med frukter, bröd, flera olika youghurtar och tiotal pålägg, underbart.
Vi käkade och drog sen till ullevi, och började att köa redan 08.20, och redan då så var det jätte varmt och solen låg och gassade. Ju längre in på dagen vi kom, ju varmare blev det. Så vi låg där hela dagen, tills det blev insläpp till konserten, och då stod jag med halva mitt fejs i solen, så halva mitt ansikte vart rött, kul.
Men konserten var faktiskt riktigt bra, den var väldigt underhållande och så. Sen kunde jag knappt någon låt, bara kanske max 4 stycken, eftersom att jag inte har lyssnat så mycket på green day, men de var faktiskt riktigt bra live.
Förbanden var också awesome, speciellt Joan Jett and the blackhearts.

Idag så gick vi och käkade frukost, packade och checkade ut. Sen drog vi hem, men vi stannade i Gränna och köpte polkagrisar, så jag köpte hem till familjen.
Sen så nu är jag dödstrött och ska snart sova tror jag.
Göteborg är en fin stad.
Laddar upp bilder imorgon, för just nu är det så segt att jag dör.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0