kRaSH!!!!

det är vad min dator har gjort! krashat! jätte kul, precis vad jag behöver just nu!
inte nog med att jag är förkyld och inte kan träna (vilket gör mig sjukt j****a stressad över att jag inte kommer komma i form till alla mästerskap!) utan också så ska självklart min dator inte fungera! vad mer? typ att huset brinner ner? Det har varit lagom med prov denna vecka också! och förbredd som jag är *host, host* så kommer det säker gå jätte bra.... som tur är så har jag inte lika mycket att göra nästa vecka bara ett prov och en muntlig redovisning alltid lika trevligt! Men kan ju glädja mig med att det bara är 2 veckor kvar till HÖSTLOV!!! YEAH! och då fyller jag år !!!!!!!! can´t wait!

Igår var jag med Sandra! MISS U! och hade enormt roligt som vanligt ;). Först skulle vi gå och fika på nått konditori vid väsby station, men självklart kommer vi dit 16:10 och det stängde 16:00 så där rök det, så det blev en uppfriskande promenad till väsby centrum:D och där blev det lite bland fika, mys mys och sen drog vi hem till sandra! 

Middag och lite chips och sen var det dax för GH och snacka om att vi kick 2 ass! vi försökte spela trummor på expert och även om vi var 2 så misslyckades vi, fast vi spelade ju guittar samtidigt på begginer så det var nog det som sabba det hela... eller så är det för att vi inte palla slå 100 slag i sekunden :/ aja kul var det iaf och det är ju huvudsaken!
 sen blev det en trevlig promenad till truckvägen i hösten härliga kvälls kyla, men jag hade ju sällskap av sandra och johan ( som fyllde år! GRATTIS GRATTIS GRATTIS!) så det ran ingen nöd på mig :P

ne nu måste jag gå och träna på min engelska text som jag ska redovisa på tisdag :/....

puss på er

COLEMAN!




Kommentarer
Postat av: sandra

bra skrivet michelle! du fick fram budskapet att vi hade awesome :D <3

2009-10-11 @ 18:17:08
URL: http://shrimp.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0