godis, godis och åter godis :D

yeah idag är det höstfest i Vallentuna centrum och då har coop nått erbjudande på godis för 2,90hg och gissa om jga är taggad på att köpa!!!! Jag vet att jag hra sagt att jga ska börja mitt nya live men det går ju sådär... haha. Jag ske egentligen åka ner och träffa mamma och min lillebror och hans kompis i centrum men jag orkar inte:P så jag ska rnga mamma om 20 minuter och så ska jga köpa godis över telefon :D yeah!

Igår var iaf riktigt roligt! eller till en början.. 50 manna och Le mans var awsome, men jobbigt, vet inte riktigt hur jag kommer palla resten av vintern om jga är så här trött och otränad... aja, vi får väll se hue dte går . Efter det så gick vi ut och åt, jag, cissi, sandra, lollo, janson, elin, mathilda och madde. Vi gick till cozy som ligger precis vid medborgarplatse, det var jätte gott och mysigt Jag tog en ceasar salld, mums! sen så åkte alla hem eller gick till andra ställen medans jag och elin drog för att träffa henke, men det vra ju lagaom kul, då han var lite dragen... det vra kallt ute och jga ville inte bli sjuk så jag bestämde mig för att åka hem. Och glad är jga att jag gjorde det! Så AWSOME att vakna i min egna säng, finns inge bättre!!!

här kommer lite bilder från dels Tibblekampen, min och sandras mys lördag och igår så klart. Titta och njut!


hela klassen samlad, nästa iaf:D


Älskar Adjins farmor dräkt!!!


ellen och julia


heja WWB!!! om ni undrar varför vi såg så konstiga ut så är det för att vi hade 80-tals tema.


julia, hedvig och ellen








älskar baksidan av årets gymnasiekalender


The Magic Flower på busskuren


grattis johan! Sandra ansåg att salt och vinäger chips var lite mer personligt XXD när började chips bli personligt Sandra?

GÅRDAGEN

Lollo och Mathilda


Cissi


Elin


Den bjuder vi på


Smile for the camera


lite dålig men, men.



ne nu är det dax för plugg.... puss puss på er Coleman


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0