oh yeah.

Idag var sista dagen i skolan innan lovet, fy fan vad skönt!
Hade typ awesomaste dagen idag i skolan, HALLOWEENDAG! Över halva skolan hade klätt ut sig, så jävla häftigt, vissa var ju verkligen skit roliga grejer!
man kunde hitta allt från:

exorsisten tjejen
samara
änglar
djävular
michael jackson/justin timberlake
nunnor
bröderna fluff
pikachu
zombies
rockare
darth vader
spöken
och massa andra coola utklädnader.

Själv så tänkte jag ta ett lakan med två ögon hål i, haha. Men det kändes ganska pinsamt att springa runt med det. Så jag tänkte skita i att ha nåt.
Dagen började i alla fall med att jag och Towe träffades på skolan innan den ens hade öppnat(!) så vi fick stå ute, tills en lärare släppte in oss, då kom också clara inom kort. Vi träffades så tidigt för att vi skulle fixa towe innan skolan började. Towe hade köpt värsta awesome halloween smink grejen, så jag vart lite nöjd med alla sår jag gjorde på henne, såg verkligen skit verkliga ut, vart jääävligt nöjd! lite ledsen över att jag tog över "projekt towe" så att clara inte fick sminka alls xD
Och så ville towe sminka mig med, så jag hade mina vanliga kläder fast med ett fett köttsår på huvudet, haha myyysiiigt.
haha, Clara var Samara, så hon gick runt och såg ut som en zombie typ, höhö.
Dagen var i alla fall very najs.

När jag kom hem så ringde jag och bokade till Hammarby-Aik, det var fan segt, fick sitta i telefon kö i femtio minuter och lyssna på Islands bidrag till melodifestivalen typ 6 gånger, fan asså, aldrig mer den låten.. Och sen var det typ två till låtar som spelades om och om igen. Men jaja, har nu bokat biljetter till hammarby klacken, ska hämta ut biljetterna imorgon, sen är allt klart!












Kommentarer
Postat av: Anonym

snygga bilder :P

2009-10-24 @ 00:02:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0