A mystic guest.

Så tänkte gästa lite här idag! Är man syskon så måste man våldgästa varandra lite ibland! Aiiight!^^ Så vad har jag och syster lilla gjort idag då! Det började med en hemsk morgon, mitt i skönhets sömnen så ringer klockan och man tvingas gå upp i kylan! Hemsk säger jag bara! Hemskt!

Och att vi för andra dagen i rad fick lubba till bussen för att vi var sena gjorde inte att man kände sig piggare! *sight* Men! lyckan vända när vi kom fram! Som Sandro har nämnt så ska vi starta vårat fik när som hellst, och vi har varit på kurs de senaste dagrana. Så vi fick fortsätta med planeringen av fiket, och vad kan jag säga liksom! It's looking nice! :D Så nu i helgen ska vi träna på att laga soppor, inte min styrka men va fan! Med lite vilja funkar allt! . . . . . säger vi! xD

 Jaha.. vad kan man berätta mera om dagen.. JO! en utställning är planerad med temat röd passion! Så gillar du att måla är du välkommen att visa upp ditt bidrag så ska vi se vad vi kan fixa! Ja du syster lilla! Ska bli roligt de här med cafet! Får gärsta dig snart igen! Luff luff på dig! <3 Ni andra är välkommna att hälsa på min blogg lite, den är inte stor men men!^^ my cribb is at thememoirsofme.blogg.se!!
Welcome!!

Puss och kram



Kommentarer
Postat av: Nadja Granlund

Skoj att Lina bloggar :D

2009-06-17 @ 19:13:20
URL: http://nadjagranlund.blogg.se/love

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0