Superstar

Dagen har nog vart den längsta på överdrivet länge!
gick upp imorse vid åtta och tog en snabbdusch, åt frukost och klädde på mig, Nadja sov över från igår tills idag. Sen så tog vi bussen ner till cafét, fixade, handlade och sånt. Och det var ju inte så jävla roligt att det nästan inte kom några kunder, höhö. Det kom några stycken och till och med två stycken politiker som vi har lärt känna, yay. Folk verkade gilla pajen som jag gjorde igår i alla fall! det är det som är lite roligt med ett café, man blir bara bättre ocb bättre på att baka! sen så får man ju tatta lite då och då när man blir sugen.. hehe.. Lina och jag kom fram till att vi är våra största stamkunder XD och när detta är slut kommer vi att se ut som köttbullar.

igår så vaknade jag tidigt, jobbade och sen så åkte jag hem och speedbakade för att nadja och johan väntade på mig. De kom också förbi på fiket och åt lite, gulligt av dom! sen så kom lite släkt förbi och ville smaka på våra grejer, de är 6 pers i den familjen och vi kan säga att det är till våran fördel, mohaha.
sen på kvällen skulle ha grillkväll hemma hos johan med hans polare, inte så jävla roligt om jag ska vara ärlig xD jag grillade köttbullespett om ni undrar ^^ även fast jag inte gillar köttbullar, ehe.  Så jag och Nadja taggade och drog till ica och köpte godis och chips, sen så stack vi till johan igen och skulle ha filmkväll :)
Johan gjorde ett tappert försök att micra popcorn, men han fastnade vid tvn så hälften vart brända, haha. det var bara han, jag, nadja och sebbe där, så vi kollade på michael jackssons turnéer på tv tills sebbe skulle dra, då satte vi på irobot och kollade tills vi skulle hem, den filmen är typ sjukt bra, hann tyvärr inte se klart hela, så johan om du ser detta så vill jag gärna komma hem till dig och se klart filmen någon dag då vi båda är hemma! :D

jag bokade också en resa till ÖLAND idag! åker 16.00 på fredag till färjestaden, där så kommer nog Lina att möta upp mig och så åker vi till hennes landställe, det blir faktiskt tredje gången gillt! vi ska ju till ölands djurpark på lördag och sen så blir det väl sola och bada och sådanna roliga saker, ska bli grymt roligt faktiskt! sen så åker vi hem tillsammans på onsdag, sen blir det bara back to work.

Nu så ska jag bara ta det lugnt och kolla på film tills jag somnar, kvällarna går för fort.. snart är det dags för en lång dag på cafét igen.. MEN GLÖM INTE ATT KOMMA FÖRBI :D

bara för att jag kände för att dela med mig av den här bilden


pusspårumpanönskarsandraandersson :)
Vill också bara säga att broder daniel-superstar är väldigt bra, hihi.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0