spelfredagar på da café!

Idag så hade vi en speldag på vårat café, det var ganska roligt. Vi fixade massa soffor, tv och tvspel till cafét och så fick man spela om man ville! och så gjorde vi bowsermuffs, jiggalimuffs och discomuffs! sen så gjorde jag chokladpokebollar x)
De som kom var linas polare, och Lina bergström kom på eftermiddagen :D
Det roligaste under dagen var väl att vi spelade biljard med de som jobbar på kulturhuset, B1, B2, tomasz, koski, jessie och leo, höhö. det var NAJS!

Efter det så drog jag och lina hem till mig en sväng :) vi spelade james bond med Lina och soppan, höhö. Sen så bar det av för mig och mamma till kista centrum där vi skulle äta middag, shoppa och ta 21. bion, så jag har typ precis kommit hem.. är sååå trööööött..
I kista så köpte jag ett par svarta jeans, behövde verkligen det. Mina förra favorit jeans gick sönder när jag och nadja brottades i vittra och slet sönder varandras kläder ^^ haha.

men nu är jag trött, vill sova. Men lina har massa kompisar här som sitter på baksidan, så jag hör typ allt de säger, och jag vill inte stänga fönstret, för då kommer jag svettas ihjäl inatt.. höhö.

men jaja, nu ska jag nog sova.. ingen bild idag antar jag.. eller kanske en på ett par söta muffins vi säljer? :D


Shrimp n' out
Andersson

Kommentarer
Postat av: Nadja Granlund

R.I.P Mina jeans!! <3



Men man kan ju alltid köpa nya :)

<3

2009-07-19 @ 13:00:59
URL: http://nadjagranlund.blogg.se/love

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0