I see a red door and i want it painted black.

Nu så är jag hemma från massa underbara dagar på öland! åååh vad vi hade det mysigt! Tiden bara rann igenom fingrarna som sanden.
Jag trivs verkligen med dig Lina Bergström, och du ställer alltid upp för mig när jag behöver en vän som mest. Jag uppskattar och älskar dig för det.

få se nu.. dagen eller snarare kvällen då jag kom till öland så var jag väldigt trött, hade lite svårt att sova på bussen så jag satt och läste ut dejtngleken som jag fick av mina lärare på avslutningsmiddagen. Hade en trevlig gubbe bredvid mig som jag satt och pratade med lite om ditten och datten. Sen så kom man ju till Ringarum, skräcken, ensamheten och de låååånga 45 minuterna. Jag hatar ringarum.. speciellt när man är ensam.. kanske är för att jag en gång tappade bort min buss och råkade gå in i fel xD men som tur var så hittade jag tillslut min buss, men som sagt, ringarum suger.
Köpte lite blåbärsoppa, kaffe och en cosmopolitan som jag läste på bussen.
jag satte mig på parkeringen och njöt av... molnen och de kalla vädret? ^^
jaja, sen så när jag var framme så hämtade lina och hennes farfar mig och vi begav oss till hennes landställe som är såååå myyysiiiigt! Vi satt och pratade massa på kvällen med levande ljus och lugn musik.

Efter en natt av skumma drömmar så åkte vi till... ÖLANDS DJURPARK! waaai.
Vi kollade på massa djur, vissa var ju sötare än andra, funderade på att sno med mig en liten uggleapa hem.. hehe.
Vi åkte också massa roliga karuseller, haha. Parisehjulet, bergochdalbanan, fireball, ankor, hästar, spöktunneln och the lion king! kom till och med hem med en apa.. en mycket söt en! har också döpt honom, men hjälp av micke och Lina, han heter.. Petter Jens Nicklas Kevin Andersson, men du kan kalla han för PJ ;D
Sen så jobbar ju micke och berra där, så vi träffade dom och sånt. Sen så gick vi hem till Micke på kvällen, och så kom även Simon och en brud.

Dagen efter så kom Linas mormor och morfar! och sen hennes farbror och fru med deras barn ^^ så jag, lina, sofie, och de tre barnen åkte och spelade mini golf, det ironiska var att det var linas första gång och hon fick tre hole in one, och kom på andra plats, medans jag kom på näst sista plats, precis före 7 åringen xD
Vi fikade också lite.
och sen på kvällen åt vi massa god grillad mat.. mums.

Dagen efter det så bestämde vi oss för att cyckla till mörbylånga, vilket låg 2,5 mil ifrån där vi bodde! så vi startade på morgonen och började cyckla. Det tog c 1,5 timme. Och när vi var vid bussen så var det 1 timme kvar tills den gick, så vi åt frukost där ^^
Ifrån mörbylånga åkte vi till kalmar med buss, och i kalmar så fikade vi, jag köpte underkläder och örhängen, lina köpte lite mer ^^
Sen så träffade vi micke och berra en stund, sen så drog vi tillbaka till mörbylånga och cyklade hem igen 2,5 mil. Det var mycket roligare att cykla hem, för då hade vi ingen tidspress och så var det solnedgång och massa kor längst vägarna, så jävla härligt. Vill göra om det igen!
Dock så vart vi lite rädda när det såg ut som en människa hängde i ett träd, men det visade sig att det bara var en väldigt vitt träd, spooky.

Dagen efter så kollade vi på typ 20 avsnitt av one tree hill och satt och åt godis, chips, läsk, jordgubbar och vindruvor. Vi började vid ungefär ett och körde på tills halv fyra på natten, as skööööönt! förutom ett litet avbrott då vi cyklade ner till ica och köpte en blomma till hennes farfar :)

sen så var det bara att packa och åka hem.
Har i alla fall haft hur bra som helst med dig Lina, detta måste göras om igen!



Kommentarer
Postat av: Nadja Granlund

Mys ni verkar ha haft :)

Jag är fortfarande på Åland så jag kan inte komma imorgon.. NÄSTA vecka om det är öppet då kommer jag :P Men så kan de vara..



Pusss <3

2009-07-16 @ 16:14:20
URL: http://nadjagranlund.blogg.se/love
Postat av: Lina

Jag hade verkligen asbra med dej. Tiden flög verkligen förbi. Tack för att du kom och räddadde mej! Jag kan bara säga detsamma till dej. Du finns alltid där för mej.

Vi ses i morgon ;) <3

2009-07-16 @ 16:38:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0