Första dagen på cafét.

Cafét gick jätte bra! Vi bjöd in massa människor så det vart mellan 25-30 pers som kom, så allt tog nästan slut kändes det som, alltså dags att baka mera x)
På morgonen så hade vi ett kort litet möte, och sedan sprang vi upp till kulturhuset och började göra iordning inför invigningen. Jag fick springa ner till station och köpa lite plastglas medans lina städade och plockade fram allting. Nu kanske ni tror att vi serverar i plastglas, och det gör vi självklart inte, tihi. Utan vi skålade med alla som kom och så höll Lina ett litet tal. Sen så ville våra "handledare" också hålla tal och mormor började gråta, tötis ^^
Det vart fullt upp och man fick springa lite överallt för att hinna med alla kunder. Men jag hoppas att alla blev nöjda även fast man var lite seg.
Det som var lite tråkigt var att alla gick sen och så fick jag och Lina stå där ensamma i två timmar XD känns som om att vi måste marknadsföra oss lite mera så att vi får flera kunder, höh.
Sen s vid fyra så stängde vi och började rulla hemåt. Och nu håller man tummarna på pappa som kanske ska köpa ett jätte fint litet hus! Ligger nära vattnet och ser skitmysigt ut. Måste dock dela rum med syrran, men som tur är håller vi sams för det mesta, hihi.

På fredag bär det av mot öland igen! :D wiehooo! SANDRA OCH LINIS BACK ON TRACK.
Vi ska myyyyyysa tillsammans i ett par dagar, och jag längtar jättejätte mycket!
vi ska kanske ta en liten tur till ölandsdjurpark, hihi.


Men nu slut till detta inlägg, och glöm inte att titta förbi på vårat café! centralvägen 9, upplands väsby station!
Shrimp n' out
Andersson

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0