Folsom Prison Blues

Som sagt så var jag och Lina på Harry Potter idag på sergel. Den var very nice! tänker inte spoila för någon så jag tänker inte säga vad som hände. Jag tyckte om den i alla fall, och jag vet att alla som har läst boken säger att den suger, och att alla andra gör det med. Men helt seriöst så bryr jag mig inte om att böckerna är bättre, jag gillar filmerna och tänker se alla, och sen om jag någon dag känner att jag vill läsa böckerna så tänker jag göra det, men tills vidare så är det filmerna som gäller.

I alla fall, vi åkte in till stan, gick till donken och åt lite grann. Haha, ett par killar vid ett bord nästan bredvid oss gav oss deras glas som de hade fått. Så vi tackade :D haha och som tur är hade jag inte den färgen! så vi vart gladaaa!
Sen så drog vi till bion, köpte hollywood menyn och sen vart den movietime! som sagt, filmen var bra! fick hålla tillbaka ett par tårar som ville rinna ner.
Man märker verkligen att filmerna bara blir mer och mer spännande för varje år. Och den här hade till och med lite humor i sig, haha. Harry är najs.

Sen så bar det hem, och har nyss kollat på walk the line, filmen om jhonny cash liv. Jag älskar den filmen, sjukt bra.
Nu så ska jag nog sova.. hehe. natti!

shrimp n' out
Andersson

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0